Khamis, 24 Februari 2011

menjadi model menguntungkan tak?

salam n hi

aku ada  hasrat nak jadi model tp x tau lah ada bakat ke x!
gambar yang amik sendiri terlalu banyak aku simpan dalam hard disk aku, konon2 simpanan picture lame2 kot2 bile aku dah tua boleh lah tgok blik tunjuk kat cucu2 yang nenek die meletup dulu2, heheheheee xde maknenye cik kiah ooiiii...

aku memag suke sangat buka blog orang n pada hari ni aku terbuka blog khairul azkar yang suke sgt dlm photografi.. dalam blog die ada terpampang berminat nak jadi model.. pehhhhh.. angkat syok aku tgok, rase cam pipi aku dah makin mengembang kerana senyum aku yang sampai ke telinge ni

aku nak try ada x bakat aku niii.. please lah khairul azkar.. tengok pic sy nii agak2 nye ada bakat x...





agak2 ada x bakat.. heheheheheee
entahlah.. kalau khairul azkar tengok kompem die cakap xde posing yang elok sikit ke.. bantai lah ko, yang paling aku suke sangat posing mnggunaka dua jari ni, peace no war pasti ada..

adios

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam