Sabtu, 14 Januari 2012

Bloglist Monster RAWR


Assalamualaikum

Tenkiu bebanyak Dodol

Alang-alang awak dah comersialkan nama cik muda untuk join Bloglist Monster RAWR ni.. Cik Muda join laaa..

Kite kan baru lagi, perlu minta tunjuk ajar bloggers otai-otai ni.. best jugak bila follow blog Kiera Zainal
cute-cute la blog die. cam nak makan-makan jer.

sesiapa yang masih belum follow blog dia, cepat-cepat laa jadi follower die. Sangat best..! walaupun cik muda masih baru tapi cik muda akan berusaha untuk mengaktifkan berblog ni dimana saja dan tak kira masa.. 

Jom pakat-pakat follow blog dia dan cuba buka link Bloglist Monster RAWR

P/S: asyik senyum simpul je hari ni.. : )

4 ulasan:

  1. Thanks for join bloglist kiera. Do enjoy blogwalking okeh :)

    Kamu dah ade dlm bloglist:
    http://sayebuatblogini.blogspot.com/p/bloglist-monster-rawr.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ur welcome..yes, i will follow u..
      waaa bestnye kiera..

      Padam
  2. Dr Segmen yg sama :) http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    BalasPadam
  3. jalan jalan sini intai kawan satu bloglist & follow sini juge. lucky no 34. hee. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    BalasPadam